ŠOLA VOŽNJE BUSKO

V naši šoli vožnje bodo bodoči vozniki oziroma kandidati našli vse tisto, kar potrebujejo za varno vožnjo in seveda tudi za vozniški izpit. Naša prvenstvena naloga je čim boljše pripraviti in usposobiti kandidata za uspešno opravljanje vozniškega izpita in pa seveda tudi za vožnjo po opravljenem izpitu. Smo šola vožnje, ki ima strokovno usposobljen kader in učitelje vožnje ter učitelje CPP, z dolgoletnimi izkušnjami. Organiziramo prav tako razne akcije z katerimi želimo vplivati predvsem na najbolj rizično skupino prometnih udeležencev, to so neizkušeni vozniki in vozniki do 22 leta starosti.

vtošola BUSKO je registrirana za poučevanje AM, A1, A2, A, B, C, CE in D kategorije. Če se boste odločili za šolo vožnje BUSKO se bomo potrudili, da vam bo z nami prijetno in se že v naprej veselimo srečanja z vami.
 
Roman Slatinšek

Gravitiramo: Lendava, Črenšovci, Beltinci, Murska Sobota, Moravske Toplice, dobrovnik, Turnišče, Vaneča, Moščanci, Mačkovci, sotina, Grad, Bodonci, Cankova, Tišina, Petanjci, Veržej, Križevci, Ljuitomer, ...