TEČAJI CESTNO PROMETNIH PREDPISOV

 

Pozor!

 

Vlada Republike Slovenije z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom na področju voznikov in vozil v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 47/21;
od 1. aprila 2021 do vključno 11. aprila 2021 prepoveduje ponujanje in prodajanje blaga in storitev na področju voznikov in vozil

___________________________

Želite pridobiti vozniško dovoljenje?

Naslednji tečaj cestno prometnih predpisov za pripravo na vozniški izpit bomo začeli: 3. maja ob 15.00 na Bakovki 29A v M. Soboti.
Še prej bomo izvedli predavanja za C kategorijo: 28. in 29. aprila.

Pozor: Na predavanjih veljajo posebna priporočila NIJZ - zaščitne maske FFP2, negativni test, ne starejši od 7 dni, ali potrdilo zdravnika, da ste preboleli COVID19 pred manj kot 6 meseci, ali pozitivni rezultat testa po metodi PCR ali HCG starejše od 21 dni in ne več kot 6 mesecev, ter higiena rok in varnostna razdalja.
Tečaji cestno prometnih predpisov (CPP) potekajo praviloma mesečno enkrat. Čas predavanj je možno prilagoditi, odvisno od želje večine slušateljev. 

Cestno prometne predpise, pravila vožnje, križišča in prometno signalizacijo poučujemo s pomočjo računalniškega multi medijskega programa, ki je predpisan za takšna poučevanja. 
V času predavanj uredimo tudi zdravniške preglede in tečaj rdečega križa. 
Naši učitelji imajo veliko izkušenj. Poučujemo tudi poklicne voznike.

Vabimo vas, da se prijavite. Obrazec za prijavo najdete v nadaljevanju spodaj.

Spremljate nas tudi na naši Facebook strani: https://www.facebook.com/avtosolabusko/

 

Usposabljanje je delno subvencionirano iz ESS in MDDSZ!

Gravitiramo: Lendava, Črenšovci, Beltinci, Murska Sobota, Moravske Toplice, dobrovnik, Turnišče, Vaneča, Moščanci, Mačkovci, sotina, Grad, Bodonci, Cankova, Tišina, Petanjci, Veržej, Križevci, Ljuitomer, ...
Prosimo izpolnite spodnje podatke za prijavo!


  AM - moped, pogoj 15 let

  A1 - motorno kolo, pogoj 16 let

  A2 - motorno kolo, pogoj 18 let

  A - motorno kolo, pogoj 20 let - če imam A2 2 leti, drugače 24 let

  B - osebni avtomobil - prevoz do 8 oseb, pogoj za vožnjo 18 let starosti (16 let)

  C - prevoz blaga nad 3500 kg NDM, pogoj 21 let oz. 18 let s kodo 95

  C + E - tovorna vozila s prikolico, pogoj 21 let oz. 18 let s kodo 95

  D - avtobus, pogoj 24 let, oz 21 s kodo 95  Murska Sobota

  Lendava

  Vseeno


  Na spletu

  Na FaceBooku

  Na radiju, TV

  Od prijatelja, znanca

  Na plakatu, letaku

  Drugje ...


  O začetku tečaja vas bomo obvestili z SMS sporočilom ali po pošti.

  S klikom na gumb »Pošlji« potrjujem da sem seznanjen/a, da se moji osebni podatki, navedeni na tem obrazcu, zbirajo in obdelujejo v evidencah in registrih AP MS d.d. (Avto šole BUSKO), za namen usposabljanja za pridobitev vozniškega dovoljenja, na osnovi veljavnega Zakona o voznikih in podzakonskih predpisov. Seznanjen/a sem,  da lahko kadarkoli vpogledam v zbirko svojih osebnih podatkov, zahtevam njihov popravek, omejitev obdelave ali prenos osebnih podatkov, ter vložim ugovor ali pritožbo pri nadzornem organu, v kolikor zbiranje in obdelava mojih osebnih podatkov ne bo zakonita. S klikom na gumb "Pošlji" soglašam, da se me na navedene kontakte obvešča o nadaljnjih postopkih, terminih in o nadaljnji ponudbi iz področja izobraževanja in usposabljanja voznikov motornih vozil v cestnem prometu.
  Seznanjen/a sem, da lahko navedeno soglasje glede obveščanja o ponudbi kadar koli prekličem z dopisom na naslov: AP MS d.d., Avto šola BUSKO, BAKOVSKA 29 A, 9000 Murska Sobota ali s sporočilom na e-naslov: avtosola.busko@apms.si .