EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI 2023

AVTOBUSNI PROMET Murska Sobota d.d. tudi v letu 2023 sodeluje z občinami in osnovnimi šolami na področju spodbujanja trajnostne mobilnosti v sklopu tedna mobilnosti, ki se odvija od 16. - 22.9.2023. Aktivnosti, kjer bo aktivno sodeloval AP MS d.d. so sledeče:

19.9.2023, ob 9. uri v pritiličju poslovne stavbe OBČINE RADENCI

OBČINA RADENCI v sodelovanju z Avtobusnim prometom Murska Sobota d.d. v sklopu Evropskega tedna mobilnosti organizira delavnico SPODBUJANJE UPORABE JAVNEGA POTNIŠKEGA PROMETA MED STAREJŠIMI. Na delavnici bodo na razpolgao informacije o enotnih IJPP vozovnicah za upokojence, invalide, vojne veterane, starejše od 65. let in ostalih enotnih IJPP vozovnicah. Več o programu tukaj.

21.9.2023, od 8.30 do 11. ure na avtobusnem postajališču OŠ Beltinci

OBČINA BELTINCI v sodelovanju z OŠ Beltinci in Avtobusnim prometom Murska Sobota d.d. v sklopu Evropskega tedna mobilnosti izvaja seznanjanje osnovnošolskih otrok od 1. do 3. razreda s pravilno in varno uporabo avtobusnega prevoza.

21.9.2023, od 14.  do 17. ure pred Zdravstveno postajo Razkrižje

OBČINA RAZKRIŽJE v sodelovanju z Avtobusnim prometom Murska Sobota d.d. izvaja promocijo javnega potniškega prometa. Na stojnici vam bodo na razpolago informacije o voznih redih na območju Občine Razkrižje in vloge za izdajo IJPP vozovnic. Več o programu tukaj.

22.9.2023, od 9. do 12. ure na Slovenski ulici v M. Soboti

MO MURSKA SOBOTA v sodelovanju z Avtobusnim prometom Murska Sobota d.d. izvaja promocijo trajnostne mobilnosti v sklopu Dneva brez avtomobila. Na stojnici vam bodo na razpolago informacije o mestnih linijah Sobočanec, o enotnih IJPP vozovnicah,.... Več o programu tukaj.